Riga 2022 – Shledání Talentorů v náročných časech

by Sabine Steiner in — září 2022
Pro většinu zemí Talentoru začal rok 2022 třeskem: podnikání mnohonásobně vzrostlo, objemy projektů byly vysoké a trhy talentů se měnily jako nikdy předtím. Naše komunita se také scházela více než rok výhradně prostřednictvím MS Teams, protože se odvětví změnilo ve zcela virtuální prostředí.

''Jsi na němý''. ''Rozcházíš se...''. ‚‚Jdu a odložím své video‘‘. ''Dnes je moje spojení špatné''. "Moje dítě potřebuje silnější internet pro domácí vzdělávání." ''Můžete psát do chatu''. 'Teď všem ztlumím''...

Je čas soustředit se na to, abyste se znovu osobně viděli se všemi v týmu Talentor. Druhé osobní setkání partnerů po Vídni 2021 se konalo v lotyšské Rize. Jsme potěšeni, že mnoho partnerů Talentoru přesto podniklo cestu do Rigy a věnovalo svůj nejdůležitější a vzácný zdroj – svůj čas – k setkání, opětovnému spojení, sdílení obchodních a osobních příběhů a získání nového pohledu na HR trendy, zejména v těchto náročných podmínkách. . Ach, setkání se všemi po těchto zvláštních a nestálých časech mi přišlo tak, tak dobré... Nikdo není ztlumený, jen prostor pro učení a připojení plné hlasitosti.

Během posledních týdnů komunita Talentor podporovala naše týmy na Ukrajině veškerým úsilím, přáními, dary a iniciativami měsíc poté, co byl svět svědkem nejhorší humanitární krize století. Talentor Ukraine vytvořil video a obchodní aktualizaci, která byla promítnuta na začátku setkání, a všichni byli dojati soucitem místního týmu s jejich prací, probíhajícím obchodem, nápady a silou.

20220331 151934

Dvoudenní program provedl všechny účastníky a virtuální účastníky z celého světa nabitým programem a vytvořil fantastické prostředí pro učení a sdílení o:

Aktualizace Talentor International a informace o spolupráci

Spojení se všemi partnery Talentoru a seznámení se s jejich obchodními operacemi uvnitř

Daniel Marwan, generální ředitel a zakladatel společnosti epunkt, přednesl klíčovou řeč o tom, jak rozvíjet úspěšnou náborovou společnost, a nabídl své myšlenky na to, jak v Rakousku revolucionizovat odvětví, překonávat výzvy a rozvíjet kulturu neustálých inovací.

Věnovali jsme se celé dopoledne výměně informací o postupech, které skutečně ovlivňují index spokojenosti našich klientů, o zavádění nových služeb interim managementu a přepracování ekosystému našich konzultantů, který potřebují k růstu.

Žádné partnerské setkání se neobejde bez seriózní zábavy, selfie momentů, večeře, prohlídky Rigy a veselých okamžiků, na které budeme všichni vzpomínat. Tyto chvíle ještě více utuží naše vztahy a nic nepřekoná společný zážitek v rušném městě, jako je Riga, které většina z nás nikdy předtím nenavštívila.

Děkujeme, že jste přijeli do Lotyšska, za naši výměnu názorů a společný čas, za poskytování obchodních postřehů a nápadů na nové projekty... a zvláštní poděkování patří našim partnerům z Talentoru v Lotyšsku, Gunitě a Agatě a jejich týmu: Mockrát děkujeme za organizování letošního setkání partnerů a za to, že nám pomáháte vytvářet skutečné obchodní a vzdělávací zkušenosti ve vaší zemi!

Brzy se zase všichni uvidíme... v září budeme všichni v Římě na Talentor Summit 2022!

Talentor International Team Sabine Steiner White Background

Sabine Steiner

COO