TOP 40 Global Recruiters

by Jan Růžička in — srpna 2022
S potěšením oznamujeme, že společnost Talentor International byla opět zařazena mezi TOP 40 Global Recruiters podle Hunt Scanlon Media, jednoho z nejcitovanějších zdrojů informací o trhu lidského kapitálu.
Social Image blonde woman new huntscalon

V první polovině roku 2022 byl Talentor International znovu uznán jako jedna z nejlepších globálních náborových firem a jmenován v tomto žebříčku spolu s Korn Ferry, jednou z největších náborových firem. Stále rostoucí síť Talentor International vyniká svou výjimečně osobní a podpůrnou sítí vysoce zkušených lidí po celém světě, kteří spolupracují globálně. Všichni partneři Talentor International se zapojují do mezikulturních praktických skupin, obchodních vztahů a osobních setkání, přičemž vzájemně těží ze svých odborných znalostí, nápadů a náhledů. Hunt Scanlon zkontroloval komplexní seznam globálních náborových pracovníků a identifikoval 40 nejlepších globálních náborových pracovníků v roce 2022, kteří dnes dominují globálnímu náborovému podnikání.

Žebříček vyzdvihuje společnosti, které v současné době dominují v oblasti náboru, a ty, o kterých se domnívají, že mohou poskytovat jedinečné a vysoce kvalitní služby, pokud jde o uspokojení nejnáročnějších a nejcitlivějších náborových potřeb. Zdůrazňuje také růst mezinárodního náboru, protože Covid-19 ukázal, jak úžasná práce na dálku a budování firemní kultury funguje také virtuálně a boří geografické hranice.

Hunt Scanlon profiluje těchto 40 náborových firem a poskytuje přímý přístup k jejich ředitelům. Analytici se podrobně podívali na každého poskytovatele a dospěli k seznamu, který obsahuje nejlepší globální vyhledávací firmy, které mohou uspokojit vaše mezinárodní potřeby v oblasti vyhledávání vedoucích pracovníků, a také skvělé poznatky o náboru, talentech a trendech v oblasti vyhledávání vedoucích pracovníků v roce 2022.

Stáhněte si tabulku Global 40 Ranking Table: https://huntscanlon.com/global...

Emp cz jan ruzicka

Jan Růžička

IT Recruitment Manager